vrienden zinn logo

 

Wij creëren lichtpuntjes.
Ja, ik wil ook een lichtpuntje creëren
zinn logo

 

Wij zijn vrienden van ZINN en wij creëren lichtpuntjes

Ouderen een bijzondere dag bezorgen. Dat is wat de Stichting Vrienden van ZINN mogelijk maakt. Wij ondersteunen ZINN bij haar activiteiten voor ouderen die het welzijn bevorderen. Zo helpen wij mee de wereld van de bewoners en cliënten extra glans te geven.

Gunt u de bewoners en cliënten van ZINN ook een extraatje ?

Geven als particulier Steun als organisatie 

afbeelding

 

Lichtpuntjes

Bewoners en cliënten van de locaties van ZINN krijgen goede basiszorg in een prettige woonomgeving. Tóch is er, zoals bij iedereen, behoefte aan speciale lichtpuntjes in het dagelijks bestaan. Deze extraatjes maken van een gewone dag een bijzondere dag. Binnen de zorg zijn extraatjes meestal moeilijk te bekostigen. Juist daarvoor is de Stichting Vrienden van ZINN. De stichting werft fondsen en financiert (kleinschalige) projecten in en rond de locaties van ZINN. Zo kunnen wij de aankoop van de extraatjes bekostigen en activiteiten mogelijk maken die het welzijn van de bewoners en cliënten van ZINN bevorderen.

De Vrienden heeft al veel ideeën kunnen verwezenlijken. Zoals de aanleg van een speciale tuin voor mensen met dementie, de aanschaf en inrichting van de ZINN touringcar, jeu-de-boules banen, een tovertafel, een digitale bus, optredens van de CliniClowns, beweegtoestellen en biljarttafels. Ook theater- en muziekvoorstellingen mogen in dit rijtje niet ontbreken.

Bekijk al onze lichtpuntjes

Ervaringen

“Het is belangrijk dat de Vrienden van ZINN projecten en activiteiten kunnen blijven steunen, die de bewoners prettige momenten van afleiding en plezier bieden”
- Robert Berting, voorzitter
“Waarom meewerken aan de Vrienden van ZINN? Om die glimlach en twinkelende ogen van bewoners, die genieten van dingen waar de Vrienden aan bijdragen.”
- Frans Tempelaar, penningmeester
"Ik verleende naast zorg in mijn praktijk ook zorg in zorginstellingen, waarbij het mij opviel dat het bezig zijn, bezig gehouden worden en het initiëren van herinneringen van eminent belang zijn in de laatste levensfase van mensen."
- Truus van der Werff, bestuurslid

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:   triplepro logo