De Vrienden verrast bewoners De Brink met Qwiek.Up

18 juni 2021

Samen met Stichting STAR (het goede doelenfonds van de Groningse studentenvereniging Albertus Magnus) verrasten De Vrienden van ZINN de bewoners van ZINN locatie De Brink met een Qwiek.up aan. In het bijzijn van alle leidinggevenden van De Brink nam locatie manager van De Brink, Jan Wilts, de Qwiek Up in ontvangst. De bewoners zijn ontzettend blij met dit geweldige cadeau. Met de Qwiek Up is het mogelijk om op een eenvoudige manier prachtige filmbeelden te tonen en muziek te laten horen aan de bewoners. ZINN had de wens om haar vijf grote locaties van Qwiek.ups en Tovertafels te kunnen voorzien. Dankzij donaties van de Vrienden van ZINN, STAR, het C.J. Vaillantfonds, de Pasmanstichting en het Steunfonds CSA is dit bijna gelukt. ZINN is namens haar bewoners erg blij met deze donaties.

De Vrienden realiseren welzijnsactiviteiten

ZINN organiseert veel activiteiten om bewoners een fijne dag te bezorgen. De activiteiten lopen uiteen van bezoek aan musea, theaters en schouwburgen tot bingo, schilderen en optredens van artiesten. De Vrienden overlegt maandelijks met ZINN over welke bijdrage zij kan leveren. Dat varieert van financiële steun tot het schenken van cadeaus, zoals een piano, speciale poppen voor ouderen met dementie en iPads.

De afgelopen tijd heeft de Vrienden de volgende lichtpuntjes gerealiseerd.

Gunt u de bewoners en cliënten van ZINN ook een bijzondere dag? Word vriend en help mee het leven van de bewoners extra glans te geven. Samen zorgen wij ervoor dat de welzijnsactiviteiten en projecten worden gerealiseerd.