vrienden zinn logo

 

zinn logo

Donateurs

Elke donateur betekent voor bewoners en cliënten van ZINN een stukje blijdschap. Dankzij hen kunnen zij genieten van extraatjes die van een gewone dag een bijzondere dag maken. Extraatjes die zonder steun van donateurs niet mogelijk zouden zijn. Op de pagina Projecten ziet u welke extraatjes we inmiddels hebben gerealiseerd met de steun van de donateurs.

Gun, geef en word vriend!

U kunt een bijdrage geven door een periodieke gift (maandelijks of jaarlijks) of een eenmalige schenking te doen. Maar u kunt vanzelfsprekend ook een bankoverschrijving doen, door storting op IBAN NL22 INGB 0000 8774 74, t.n.v. Stichting Vrienden van ZINN.

Op iedere locatie van ZINN vindt u de Flyer voor donateurs. Hierin wordt alle informatie kort samengevat.

Desgewenst kunt u door het invullen van (een afdruk van) de Flyer u ook per post als donateur aanmelden.

Ik doe een gift als particulier

Ik doe een gift als bedrijf

Namens alle bewoners: dank u wel!

Ervaringen

“Het is belangrijk dat de Vrienden van ZINN projecten en activiteiten kunnen blijven steunen, die de bewoners prettige momenten van afleiding en plezier bieden”
- Robert Berting, voorzitter
“Waarom meewerken aan de Vrienden van ZINN? Om die glimlach en twinkelende ogen van bewoners, die genieten van dingen waar de Vrienden aan bijdragen.”
- Frans Tempelaar, penningmeester
"Ik verleende naast zorg in mijn praktijk ook zorg in zorginstellingen, waarbij het mij opviel dat het bezig zijn, bezig gehouden worden en het initiëren van herinneringen van eminent belang zijn in de laatste levensfase van mensen."
- Truus van der Werff, bestuurslid

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:   triplepro logo