Steun in coronatijd

15 september 2020

In de eerste helft van 2020 konden activiteiten voor bewoners vanwege het coronavirus niet doorgaan. Alle locaties waren gesloten voor bezoek. Daarom hebben we samen met ZINN gekeken naar wat er wel mogelijk was. In overleg heeft de Stichting Vrienden van ZINN verschillende cadeaus gekocht voor de bewoners van ZINN. In verschillende ZINN locaties maken de bewoners de mooiste creaties met de schilderspullen, worden de speciale poppen liefdevol verzorgd, zingen ze naar hartenlust mee met de liedjes op de karaokeset of luisteren ze de muziek van vroeger op dewonderfoon. Iedereen geniet dagelijks van deze waardevolle geschenken.

De Vrienden realiseren welzijnsactiviteiten

ZINN organiseert veel activiteiten om bewoners een fijne dag te bezorgen. De activiteiten lopen uiteen van bezoek aan musea, theaters en schouwburgen tot bingo, schilderen en optredens van artiesten. De Vrienden overlegt maandelijks met ZINN over welke bijdrage zij kan leveren. Dat varieert van financiële steun tot het schenken van cadeaus, zoals een piano, speciale poppen voor ouderen met dementie en iPads.

De afgelopen tijd heeft de Vrienden de volgende lichtpuntjes gerealiseerd.

Gunt u de bewoners en cliënten van ZINN ook een bijzondere dag? Word vriend en help mee het leven van de bewoners extra glans te geven. Samen zorgen wij ervoor dat de welzijnsactiviteiten en projecten worden gerealiseerd.