Het leven is beter met Vrienden

27 december 2021

Carry de Niet, bestuurder van ZINN en Robert Berting, voorzitter van de Vrienden van ZINN, zetten op dinsdag 21 december hun handtekening onder het document; een heuglijk moment voor alle betrokkenen.‘Van gewone dagen bijzóndere dagen maken.’
De Stichting Vrienden van ZINN stelt zichzelf ten doel lichtpuntjes te creëren voor de bewoners en cliënten van ZINN. Zij doen dit door ZINN te ondersteunen bij haar activiteiten voor ouderen die het welzijn bevorderen. Door fondsen te werven en (kleinschalige) projecten in en rond de locaties van ZINN te financieren draagt de stichting eraan bij de wereld van de bewoners en cliënten extra glans te geven. Deze extraatjes, die binnen de zorg meestal moeilijk te bekostigen zijn, maken van een gewone dag een bijzondere. Het zijn de vele bewoners, familieleden en sponsoren die, door eenmalig of periodiek een schenking doen, dit mogelijk maken.Lichtpuntjes helpen creëren
Meer informatie over (het onbetaalbare werk van) Stichting de Vrienden van ZINN staat elders op deze website. Naast een overzicht van gerealiseerde lichtpuntjes vind je er ook hoe je, door een schenking of donatie te doen, zelf Vriend van ZINN kunt worden.

De Vrienden realiseren welzijnsactiviteiten

ZINN organiseert veel activiteiten om bewoners een fijne dag te bezorgen. De activiteiten lopen uiteen van bezoek aan musea, theaters en schouwburgen tot bingo, schilderen en optredens van artiesten. De Vrienden overlegt maandelijks met ZINN over welke bijdrage zij kan leveren. Dat varieert van financiële steun tot het schenken van cadeaus, zoals een piano, speciale poppen voor ouderen met dementie en iPads.

De afgelopen tijd heeft de Vrienden de volgende lichtpuntjes gerealiseerd.

Gunt u de bewoners en cliënten van ZINN ook een bijzondere dag? Word vriend en help mee het leven van de bewoners extra glans te geven. Samen zorgen wij ervoor dat de welzijnsactiviteiten en projecten worden gerealiseerd.