vrienden zinn logo

 

 
zinn logo

 

 

De Vrienden verrast bewoners De Brink met Qwiek.up
18 juni 2021

Samen met Stichting STAR (het goede doelenfonds van de Groningse studentenvereniging Albertus Magnus) verrasten De Vrienden van ZINN de bewoners van ZINN locatie De Brink met een Qwiek.up aan. In het bijzijn van alle leidinggevenden van De Brink nam locatie manager van De Brink, Jan Wilts, de Qwiek Up in ontvangst. De bewoners zijn ontzettend blij met dit geweldige cadeau. Met de Qwiek Up is het mogelijk om op een eenvoudige manier prachtige filmbeelden te tonen en muziek te laten horen aan de bewoners. ZINN had de wens om haar vijf grote locaties van Qwiek.ups en Tovertafels te kunnen voorzien. Dankzij donaties van de Vrienden van ZINN, STAR, het C.J. Vaillantfonds, de Pasmanstichting en het Steunfonds CSA is dit bijna gelukt. ZINN is namens haar bewoners erg blij met deze donaties. De Vrienden van ZINN hopen de bewoners in de toekomst nog meer 

Helpt u ook mee? 

Ervaringen

“Het is belangrijk dat de Vrienden van ZINN projecten en activiteiten kunnen blijven steunen, die de bewoners prettige momenten van afleiding en plezier bieden”
- Robert Berting, voorzitter
“Waarom meewerken aan de Vrienden van ZINN? Om die glimlach en twinkelende ogen van bewoners, die genieten van dingen waar de Vrienden aan bijdragen.”
- Frans Tempelaar, penningmeester
"Ik verleende naast zorg in mijn praktijk ook zorg in zorginstellingen, waarbij het mij opviel dat het bezig zijn, bezig gehouden worden en het initiëren van herinneringen van eminent belang zijn in de laatste levensfase van mensen."
- Truus van der Werff, bestuurslid

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:   triplepro logo