vrienden zinn logo

 

 
zinn logo

 

 

Het leven is beter met Vrienden
27 december 2021

Carry de Niet, bestuurder van ZINN en Robert Berting, voorzitter van de Vrienden van ZINN, zetten op dinsdag 21 december hun handtekening onder het document; een heuglijk moment voor alle betrokkenen.

‘Van gewone dagen bijzóndere dagen maken.’
De Stichting Vrienden van ZINN stelt zichzelf ten doel lichtpuntjes te creëren voor de bewoners en cliënten van ZINN. Zij doen dit door ZINN te ondersteunen bij haar activiteiten voor ouderen die het welzijn bevorderen. Door fondsen te werven en (kleinschalige) projecten in en rond de locaties van ZINN te financieren draagt de stichting eraan bij de wereld van de bewoners en cliënten extra glans te geven. Deze extraatjes, die binnen de zorg meestal moeilijk te bekostigen zijn, maken van een gewone dag een bijzondere. Het zijn de vele bewoners, familieleden en sponsoren die, door eenmalig of periodiek een schenking doen, dit mogelijk maken.

Lichtpuntjes helpen creëren
Meer informatie over (het onbetaalbare werk van) Stichting de Vrienden van ZINN staat elders op deze website. Naast een overzicht van gerealiseerde lichtpuntjes vind je er ook hoe je, door een schenking of donatie te doen, zelf Vriend van ZINN kunt worden.

Ervaringen

“Het is belangrijk dat de Vrienden van ZINN projecten en activiteiten kunnen blijven steunen, die de bewoners prettige momenten van afleiding en plezier bieden”
- Robert Berting, voorzitter
“Waarom meewerken aan de Vrienden van ZINN? Om die glimlach en twinkelende ogen van bewoners, die genieten van dingen waar de Vrienden aan bijdragen.”
- Frans Tempelaar, penningmeester
"Ik verleende naast zorg in mijn praktijk ook zorg in zorginstellingen, waarbij het mij opviel dat het bezig zijn, bezig gehouden worden en het initiëren van herinneringen van eminent belang zijn in de laatste levensfase van mensen."
- Truus van der Werff, bestuurslid

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:   triplepro logo