vrienden zinn logo

 

 
zinn logo

 

 

Steun in coronatijd
15 september 2020

In de eerste helft van 2020 konden activiteiten voor bewoners vanwege het coronavirus niet doorgaan. Alle locaties waren gesloten voor bezoek. Daarom hebben we samen met ZINN gekeken naar wat er wel mogelijk was. In overleg heeft de Stichting Vrienden van ZINN verschillende cadeaus gekocht voor de bewoners van ZINN. In verschillende ZINN locaties maken de bewoners de mooiste creaties met de schilderspullen, worden de speciale poppen liefdevol verzorgd, zingen ze naar hartenlust mee met de liedjes op de karaokeset of luisteren ze de muziek van vroeger op dewonderfoon. Iedereen geniet dagelijks van deze waardevolle geschenken.

Ervaringen

“Het is belangrijk dat de Vrienden van ZINN projecten en activiteiten kunnen blijven steunen, die de bewoners prettige momenten van afleiding en plezier bieden”
- Robert Berting, voorzitter
“Waarom meewerken aan de Vrienden van ZINN? Om die glimlach en twinkelende ogen van bewoners, die genieten van dingen waar de Vrienden aan bijdragen.”
- Frans Tempelaar, penningmeester
"Ik verleende naast zorg in mijn praktijk ook zorg in zorginstellingen, waarbij het mij opviel dat het bezig zijn, bezig gehouden worden en het initiëren van herinneringen van eminent belang zijn in de laatste levensfase van mensen."
- Truus van der Werff, bestuurslid

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:   triplepro logo