vrienden zinn logo

 

 
zinn logo

Organisaties

Wilt u als maatschappelijk betrokken bedrijf, organisatie, vereniging of instelling De Vrienden steunen? Fantastisch! U kunt steun bieden en ambassadeur worden. Of u adopteert een project en verbindt daar uw naam aan. Er zijn veel mogelijkheden om uw betrokkenheid te laten zien. De Vrienden werkt ook samen met personeelsverenigingen, serviceclubs en fondsen om haar doel te verwezenlijken. 

Ja, ik steun en word ambassadeur!

 

Mogen wij op uw steun rekenen?

De bewoners en cliënten van ZINN genieten volop van de extraatjes die hun leven glans geven. Theater- en muziekvoorstellingen, een wandeling in de speciaal aangelegde tuin, een dagje uit met de ZINN touringcar… Dit is slechts een aantal voorbeelden van de extraatjes die door De Vrienden mogelijk zijn gemaakt. U kunt een bijdrage leveren door een gift te doen en ambassadeur te worden. Daarnaast is het mogelijk de naam van uw organisatie te verbinden aan een project.

Fiscale voordelen

De Stichting Vrienden van ZINN heeft de ANBI status. Dat betekent dat u de gift aan De Vrienden van de winst mogelijk kunt aftrekken. Meer weten over de voorwaarden van de Belastingdienst.

RSIN 810508527
Jaarverslag

anbi logo

Overige voordelen

Mogelijkheden in de vorm van producten

U kunt De Vrienden ook steunen in de vorm van (uw eigen) producten. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Stuur een mail naar vrienden@zinnzorg.nl. 

Namens de bewoners en cliënten van alle ZINN locaties, hartelijk dank!

Ervaringen

“Het is belangrijk dat de Vrienden van ZINN projecten en activiteiten kunnen blijven steunen, die de bewoners prettige momenten van afleiding en plezier bieden”
- Robert Berting, voorzitter
“Waarom meewerken aan de Vrienden van ZINN? Om die glimlach en twinkelende ogen van bewoners, die genieten van dingen waar de Vrienden aan bijdragen.”
- Frans Tempelaar, penningmeester
"Ik verleende naast zorg in mijn praktijk ook zorg in zorginstellingen, waarbij het mij opviel dat het bezig zijn, bezig gehouden worden en het initiëren van herinneringen van eminent belang zijn in de laatste levensfase van mensen."
- Truus van der Werff, bestuurslid

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:   triplepro logo