vrienden zinn logo

 

 
zinn logo

Particulieren

Gunt u de bewoners en cliënten van ZINN ook een bijzondere dag? Word vriend en help mee het leven van de bewoners extra glans te geven. Samen zorgen wij ervoor dat de welzijnsactiviteiten en projecten worden gerealiseerd. 

Heeft u een organisatie en wilt u ons ondersteunen? Op de pagina Bedrijven ziet u de mogelijkheden.

Ja, ik geef en word vriend!

Schenken met belastingvoordeel

Uw gift gaat geheel naar de projecten en activiteiten die De Vrienden mogelijk maakt en is geheel of gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Voor een nadere algemene toelichting op de fiscale aftrekbaarheid van schenkingen, verwijzen wij u naar de website van de belastingdienst. Wilt u De Vrienden in de toekomst vanuit uw nalatenschap steunen, dan kunt u dat in uw testament opnemen.

De Stichting Vrienden van ZINN is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling, RSIN 810508527).

Jaarverslag

anbi logo 

Namens de bewoners en cliënten van alle ZINN locaties, hartelijk dank!

Ervaringen

“Het is belangrijk dat de Vrienden van ZINN projecten en activiteiten kunnen blijven steunen, die de bewoners prettige momenten van afleiding en plezier bieden”
- Robert Berting, voorzitter
“Waarom meewerken aan de Vrienden van ZINN? Om die glimlach en twinkelende ogen van bewoners, die genieten van dingen waar de Vrienden aan bijdragen.”
- Frans Tempelaar, penningmeester
"Ik verleende naast zorg in mijn praktijk ook zorg in zorginstellingen, waarbij het mij opviel dat het bezig zijn, bezig gehouden worden en het initiëren van herinneringen van eminent belang zijn in de laatste levensfase van mensen."
- Truus van der Werff, bestuurslid

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:   triplepro logo