vrienden zinn logo

 

zinn logo

rode touringcar zinnEen touringcar voor ZINN

De oude touringcar voor de bewoners en cliënten van ZINN was aan vervanging toe. Met hulp en steun van vele bedrijven en particulieren uit de regio, heeft De Vrienden een wezenlijke bijdrage kunnen geven voor een nieuwe touringcar. De nieuwe bus is feestelijk in gebruik genomen door de bekendste buschauffeur van Nederland: Fred Teeven. Samen met bewoners en sponsoren maakte hij het eerste ritje door Groningen. Met de rolstoelvriendelijke bus is het voor de bewoners en cliënten van de ZINN locaties weer mogelijk uitstapjes te maken. Kaas proeven bij de Drentse kaasboerderij, een visje eten in Lauwersoog. Dat zijn de extraatjes die van een gewone dag een bijzondere dag maken.

Ervaringen

“Het is belangrijk dat de Vrienden van ZINN projecten en activiteiten kunnen blijven steunen, die de bewoners prettige momenten van afleiding en plezier bieden”
- Robert Berting, voorzitter
“Waarom meewerken aan de Vrienden van ZINN? Om die glimlach en twinkelende ogen van bewoners, die genieten van dingen waar de Vrienden aan bijdragen.”
- Frans Tempelaar, penningmeester
"Ik verleende naast zorg in mijn praktijk ook zorg in zorginstellingen, waarbij het mij opviel dat het bezig zijn, bezig gehouden worden en het initiëren van herinneringen van eminent belang zijn in de laatste levensfase van mensen."
- Truus van der Werff, bestuurslid

Deze website is mede mogelijk gemaakt door:   triplepro logo